Starta din utveckling idag.

Gå med oss på vägen till framgång. I vår hand har vi erfarenhet och kompetens. En tryggare färd till ett gott resultat.

info@complementum.se

Om oss.

Vi är ett litet fristående konsultföretag, med fokus på olika HR-processer som syftar till verksamhetsutveckling. Vi har funnits på marknaden i mer än 10 år och arbetar i nära samverkan med våra uppdragsgivare. Vi blir alltid överens.
Med erfarenhet och kompetens hittar vi snabbt och effektivt en kundanpassad lösning. Vi gör det helt enkelt lite bättre.


Om Peter.

Den erfarenhet och kompetens jag skaffat mig under åren kan man mer eller mindre detaljerat berätta om här. Men jag vill först och främst lyfta fram vad det är som driver mig. Jag är helt övertygad att alla vill lyckas i sitt arbete, och samtidigt ställer jag mig frågan vad det är som gör att vissa individer/team/lag/organisationer presterar bättre än andra? Vilka faktorer på arbetsplatsen påverkar våra prestationer? Vad är skillnaden som gör skillnaden för medarbetare och kunder?

Jag hjälper er att analysera förutsättningarna för långsiktigt hållbara prestationer i er organisation. Resultatet av analysen ger ledare verktyg för att stötta och hjälpa sina medarbetare att lyckas. Målsättningen är att tillsammans arbeta för att skapa långsiktigt hållbar prestationsutveckling som gör skillnad för både medarbetare, elever, brukare och kunder.

Jag är i grunden civilekonom och har många års erfarenhet av personal- och HR-arbete på både strategisk och operativ nivå. Erfarenheterna kommer från många olika branscher, där jag jobbat med ledar-, medarbetar-, och grupputveckling. Jag är certifierad NLP Business Practitioner Coach och har även licens för IPU Profilanalys.


Placeholder

Peter Jonsson.


Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ämne

Ditt meddelandeHitta oss.

Pilbovägen 14, 791 61 Falun


Ring oss.

070-295 52 17


Kontorstider.

Måndag-Fredag
klockan 9.00-18.00